Работни места

 

 

Ние бараме...

... високо мотивирани и одлучни вработени. Добредојдени сте, да ни испратите ваше барање.

Ве молиме, испратете ги вашите документи по е-пошта или по пошта на:

PCC DEG RENEWABLES GmbH
att. Dr. Dirk Gürzenich
Moerser Str. 149
47198 Duisburg
Germany

E-mail: renewables@pcc.eu
back print top
PCC. synergies at work