Хемикалии – Енергија – Логистика

 

 

12 држави – 70 компании на групацијата – 2200 вработени

РСС, претставува мултинационална групација на компании под водството на PCC SE во Дуисбург, а денеска е присутна во 12 држави во целиот свет. Групацијата брои 70 подружници и здружени друштва каде околу, 2200 лица се вработени во Германија и во светот.

back print top
PCC. synergies at work